Iftari

Iftari

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,
Të nderuar bashkëfshatarë, Në iftarin e 17 Majit si dhe në iftarin e 23 Majit, ishin pjesmarrës afër 300 bashkë fshatarë, motra dh ...

Read more
1 2 3 4 5 6 7 12