Eksurzion për të moshuarit tanë

Eksurzion për të moshuarit tanë

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,

Shoqata 17shkurti.ch për nder të 10 vjetorit të themelimit të saj, organizon eksurzion për të moshuarit dhe baballarët tanë , eksurzioni ëhtë planifikuar që për të moshuarit të mbahet me: 07.04 .2019, ndërsa për nënat tona me 14.04.2019.

Ftojm të gjithë të interesuarit që janë mbi moshën 60 vjeqare të lajmrohen tek personat përgjegjës të ngarkuar nga shoqata, tek Ekrem Sadiku dhe Ridvan Haliti, ndërsa përgjegjëse për organizimin eksurzionit me nënat tona mbi moshën 55 vjeqare është Xhemile Abdyli.

Ekrem Sadiku - nr.kontaktues: +38344263618

Ridvan Haliti - nr.kontaktues: +38345332236

Xhemile Abdyli - nr kontaktues: +38344369273

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.