Iftari

Iftari

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Të nderuar bashkëfshatarë,

Në iftarin e 17 Majit si dhe në iftarin e 23 Majit, ishin pjesmarrës afër 300 bashkë fshatarë, motra dhe nëna tona.

I gjithë ky organizim është bërë në bashkëpunim me dy xhamit e fshatit dhe imamët e tyre të cilët kan dhënë një kontribut të madhë në realizimin e ktyre iftareve me bashkëfshatarët tanë.

Poashtu falemnderojm të gjithë ata që kontribuan dhe e mundësuan organizimin këtyre dy iftareve, allahu i shpërbleft të gjithë ata kontribues që e bënë të mundshëm realizimin e këtij organizimi.

Falemnderojm rinin e fshatit dhe xhematin e dy xhamive për punën dhe angazhimin që e kan bërë në ditën e organizimit të iftarit publik, puna e tyre vullnetare i ka dhënë edhe më shumë hijeshi këtij organizimi madhështorë.

Faleminderojm të gjithë ato vajza e motra tona për punën dhe shërbimin e bërë në iftarin me nënat dhe motrat tona, edhe këto me punën vullnetare i dhanë edhe më shumë hijeshi iftarit dhe këtij organizimi.

Falemnderojm Ridvan Halitin, Ekrem Sadikun dhe Liridona Arifi Abdyli, për punën dhe angazhimin e bërë gjatë organizimit të dy iftareve.

Fotot mund ti shiqoni në faqen tonë në Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.