Ndriçimin publik

Ndriçimin publik

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Me kërkesën e disa bashkëfshatarëve tanë për ndriçim, shoqata ka siguruar ndriçimin publik në këtë pjesë të fshatit (te arrat).
Kjo kërkesë e tyre ishte shumë me vend përshkak rrezikut nga frekuentimi i madh i mjeteve
Sot, fshati është pajisur me katër reflektorë dhe nesër pritet të pajiset edhe me një tjetër.

Në linkun më poshtë mund ti gjeni disa foto.

https://www.facebook.com/17shkurti.ch/photos/pcb.1757087571095520/1757083144429296/?type=3&theater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.