Rihapet Aksioni për shtëpinë

Rihapet Aksioni për shtëpinë

Posted by Bedri Asllani, With 1 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Aktualizuar më: 23.08.2017

Kjo familje ka nevoj per mbeshtetjen tone!

AKSION PER SHTEPI!

Te nderuar qytetare, me kerkese te qytetareve ne Doberçan qe te hapim perseri aksionin per tubimin e te hollave per blerjen e shtepise per familjen Nexhat Selmani ne Doberçan, kryesia e shoqates ne mbledhjen e fundit vendosi qe te rihape perseri kete aksion sepse sipas qytetareve kjo familje ka me te vertet nevoj per ndihme!

Aktualisht familja e Nexhatit jeton ne shtepi te huaj e cila eshte ne shitje, pronar i se ciles eshte Bislim Maliqi dhe qmimi nga pronari eshte dhene me shume mirekuptim dhe miresi nga ana e pronarit dhe kap shumen prej 25.000€!

Deri me tani bashkfshatarët tonë me forcat e tyre vetanake kanë arritur ta mbledhin nje Shoqata 17shkurti.ch ka vleresuar se kjo familje duhet duhet te ndihmohet me aq mundesi qe kemi.
Aksioni eshte rihapur nga data 30 Maj 2017!
Shpresoj qe ndihma juaj do ta beje kete familje me kulum te vetin mbi koke dhe te jetojne si çdo familje tjeter ne Doberçan!

Ne Zvicer mund te kontaktoni te personi pergjegjes: Faik Mahmuti 079 523 46 03

 

Të nderuar anëtar të shoqatës 17shkruti.ch.

Në fshatin tonë eshtë duke u zhvilluar një aksion për blerjen e një shtëpije për Nexhat Selmanin.

Grupi iniciues (Taip Arifi, Behlul Behluli dhe Milaim Asllani)  i pëkrahur nga shumë bashkëfshatarë, duke parë gjendjen e vështirë materiale të Nexhat Selmanit, gjendjen shëndetsore të birit të tij si dhe mungesen e shtëpisë për banim mori këtë iniciativë:

Të shikoj mundësin e ndihmës në blerjen e një shtëpie për Nexhat Selmanin

Aktualisht Nexhati jeton në shtëpi te huaj e cila është në shitje. Kjo shtepi plotëson nevojat për jetë normale. Në takimin e grupit inicues me pronarin e shtëpis z. Bislim Maliqi është dhënë oferta për shtijen e shtëpis.

Qmimi i ofruar për shtëpi është bëre me shumë mirëkuptim dhe mirësi nga ana e pronarit dhe kap shumën prej 25.000 €

Deri me tani bashkfshatarët tonë me forcat e tyre vetanake kanë arritur ta mbledhin nje shumë të konsiderueshme parash (rreth: 1520 SFR dhe 4005 €).

Shoqata 17shkurti.ch bënë apel te të gjithë ata të cilat kanë mundesi me i ndihmu bashkfshatarëve tonë në këtë Aksion.

"Shpresojmë se ndihma juaj do të bëje të lumtur edhe këtë familje si shumë familje tjera të fshatit deri më tani".

Kontakti për këtë aksion: Faik Mahmuti - 079 523 46 03 

Lista e kontribuesve në fshatin tonë (e dërguar nga Organizatorët)

Haxhi ruzhdi Bislimi - 100 €
X-person - 300 € 
Shaqir Bislimi - 100 € 
Haxhi Ali Adiler - 100 € 
Behlul Behluli - 2000 € 
X-Person - 200 € 
Haxhi Tasim Haliti - 100 SFR
Jeton Haliti - 10 € 
X-Person - 5 € 
X-Person - 50 € 
Nexhat Selmani - 200 € 
Taip Arifi - 50 € 
Abdylmexhit Sylqevci - 50 € 
Bekim Abdyli 100 - SFR
Sabit Ibishi - 500 € 
X-Person Doberqan 200 - SFR
Isuf Huruglica - 10 € 
Haxhi Idrizi-Turki - 10 € 
Zeqirija Shahini - 20 € 
X-Personi - 500 € 
Gjevgjet Abdyli - 100 € 
Halit Emini - 20 € 
X-Personi - 100 € 
Hamdi Daku - 50 € 
X-Personi - 10 € 
Rafet Rexhepi- 20 € 
Isa Kastrati  - 50 
Adem Arifi - 100 € 
Hatixhe Arifi - 100 € 
Burim Krasniqi - 100 SFR
Musa Morina - 100 € 
Farije Morina - 100 SFR
Lavdim Morina - 100 SFR
Xhylferije Morina - 100 SFR
Arta Morina - 100 SFR
Haxhi Salamij Arifi 100 SFR
Bardhë Arifi - 100 SFR
Artina Arifi - 100 SFR
Samet Arifi - 100 SFR
Marigona Arifi - 100 SFR
Vaide Musliu - 100 SFR
Sabit Musliu - 20 SFR
Nazmi Osmoni - 50 €
Erkan Gash - 20 €
Lamin Gash - 5 €
Ali Shahini - 50 SFR
Zejnullah Sadiku - 20 €
Xhevdet Salihu  - 2 €
Agron Murseli - 11 €
Ekrem Sadiku - 20 €
X - 50 SFR
X - 50 SFR
X - 50 SFR
Tasim Shahini - 10 €
Jetullah Abdyli - 20 €
Hysen Sopi - 20 €
Naim Qazimi - 20 €
Rexhep Ali  - 5 €
Nexhat Selishta - 20 €
Zahir Zahiri - Premtoi  500 SFR (100.- i ka dhene)
Hysi Haliti - 5 €
Isa Bojagjia - 10 €
Rasimi Capar - 50 SFR
Musa Sabedini - 50 €
Oktay - 50 €
Erxhani - 20 €
Nuri Mahmuti - 50 €
Sezer Zeqirofci - 15 €
Taulant Kastrati - 5 €
Veli Adiler - 50 €
Bahri Zeqirofci - 100 €
Naser Poqinka - 20€
X Personi  -  50 €
Hasan Sabedini - 20  €
Alisahit Halili - 40 €
Idriz Jashari - 10 €
Fazli Bunjaku - 10 €
Rabit Zahiri - 100 €
X Personi  - 20 €
Halim Huruglica - 50 €
Afrim Kryeziu - 20 €
Avdullah Hajdari - 5 €
Mefail Xhelili  - 50  €
Burhan Hajdari - 100 €
Burim Kastrati - 10 €
Veli Kastrati - 50 €
Mustaf Hajdari - 10 €
Halil Hajdari - 5 €
Ali Veliu - 10 €
Veli Veliu - 20 €
Mustaf Osmani - 20 €
Zeqirja Shabani  - 10 €
x x - 10 €
Dr. Arsim Kastrati - 50 €
Zemrush  - 50 €
Haxhi Ramadani - 100 €
Agim Demiri - 50 €
Muhamet Demiri - 20 €
Haxhi Tasini - 20 €
Arban Bislimi - 20 €
Lutfi Salihu - 10 €
Avni Shabani  - 20 €
Familja e Agim Behlulit - 320 €
Naser Arifi - 50 €
Milaim Asllani - 50 €
Bujar Kastrati  - 100 €
Sada Poqinci - 5 €
Haxhi Xhavit Ibishi - 20 €
Ibrahim Emerllahu - 50 €
Nisret Salihu - 50 €
Bekim Salihu - 20 €
Sheribane Rrudhani -100€
Florim Salihu - 50 €
Nezacete - 100€
Ekrem Kryeziu - 20 €
Enver Klaiqi - 200 €
Lista e kontribuesve nga Shoqata
Imran Asllani - 200 SFR
Faik Mahmuti  - 100 SFR
Ismet Abdyli - 100 SFR
Blerim Bunjaku - 100 SFR
Halil Halili - 100 SFR
Begzad Ibishi - 100 SFR
Bexhet Rexhepaj - 50 SFR
Visar Kryeziu - 75 SFR
Agron Zahiri - 50 SFR
Avni Kastrati CHF 100.-
Bekim Haliti CHF 50.-
Fatime Mahmuti CHF 50.-
Guelay Mahmuti CHF 100.-
 Izet Mahmuti CHF 100.-
1 Comments
  1. Date: January 16, 2017
    Author: Bexhet

    Bexhet rexhepaj 50 sfr

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.