Daljet 2018

Ndalesat administrative postare 

31.01.18 CHF 60.00  Kontoführung 2017

31.01.18 CHF 76.45  Ndalesat postare -  Janar

28.02.18 CHF 57.60 Ndalesat postare - Shkurt

31.03.18 CHF 15.00  Kontoführung 2018

31.03.18 CHF 18.30  Ndalesat postare - Mars

31.04.18 CHF 5.00   Preis für kontoführung 2018

31.04.18 CHF 6.60   Ndalesat postare - Prill

31.05.18 CHF 5.00   Preis für kontoführung 2018

31.05.18 CHF 4.50   Ndalesat postare - Maj

30.06.18 CHF 5.00  Preis für kontoführung 2018

30.06.18 CHF 5.10  Preis für kontoführung 2018

31.07.18 CHF 5.00  Preis für kontoführung 2018

31.07.18 CHF 8.65  Ndalesat administrative postare ES

31.08.18 CHF 5.10  Ndalesat administrative postare ES

31.08.18 CHF 5.00 Preis für kontoführung 2018

30.09.18 CHF 5.00 Preis für kontoführung 2018

31.10.18 CHF 5.00  Preis für kontoführung 2018

31.10.18 CHF 3.00  Ndalesat administrative postare ES

30.11.18 CHF 5.00  Preis für kontoführung 2018

31.12.18 CHF 5.00  Preis für kontoführung 2018

31.12.18 CHF 12.75  Ndalesat administrative postare ES

 

Administrata

05.01.18 CHF 192.60  Pulla postare

16.03.18 CHF 39.90    Maus per Leptop

02.06.18 CHF 29.90   Blerjen e fletpagesave

17.07.18 CHF 20.00   Pulla postare

07.12.18 CHF 142.80 Webfaqja

 

Projekte për Arsim 

09.07.18 CHF 768.90  Loptop per profesorin e dalluar Ilir Kastrati

 

Rrogat për mirëmbajtjen e fshatit

14.02.18 CHF 340.00  Jan - Shku   Isa 

14.02.18 CHF 300.00  Jan - Shku   Agroni

29.03.18 CHF 340.00  Mars - Prill   Isa

29.03.18 CHF 400.00  Mars - Prill   Agroni

21.04.18 CHF  100.00  Rroga shtese e Agron Murselit

08.06.18 CHF 340.00  Mai - Qershor   Isa

08.06.18 CHF 150.00  Mai - Agroni

17.07.18 CHF 340.00  Korrik - Gusht Isa

29.09.18 CHF 600.00  Shtator - Tetor Afrimi

29.09.18 CHF 340.00  Shtator - Tetor Isa

07.12.18 CHF 600.00  Nentor - Dhjetor Afrimi

07.12.18 CHF 340.00  Nentor - Dhjetor Isa

 

Mirëmbajtje e fshatit - Hargjme të ndryshme

14.02.18 CHF 354.33  Per Mirbajtje

14.02.18  CHF 94.49   Riparimi kositses

19.02.18  CHF 35.90   Silikona per mbylljen e vrimav e ulsev ne park

21.04.18 CHF 184.14  Per Mirbajtje 

21.04.18 CHF 122.76  Per mbjelljen e lulave

08.06.18 CHF 177.66  Aksioni per Mirmbajtjen

18.06.18 CHF 354.60  Per Mirmbajtje

20.07.18 CHF 238.26 Aksioni per mirmbajten e vorrezave dhe lumit

29.09.18 CHF 116.15  Per mbjelljen e lulav

29.09.18 CHF 116.15  Per riparimin e maqines per kositje

29.09.18 CHF 116.15  Per Mirembajtje

29.09.18 CHF 116.15  Shtyllat reflektuese te Xhamia

06.11.18 CHF 197.10  Maqin per kositje (Hackenschere)

 

Java kulturore

17.07.18 CHF 150.00  Java kulturore

17.07.18 CHF 100.00  Per nxenesin me te dalluar

27.07.18 CHF 500.00 Per ekipin me fair play, per lojtarin me te mire etj. nga Qamil Sadriu

01.10.18 CHF 100.00 Per mesuesin e dalluar Mirsad Kazazi

 

Dalje të veçanta 

19.03.18 CHF 71.80    lula per te Ndjerin Dalip Foniqi

10.07.18 CHF 1.50       Parking

20.07.18 CHF 833.91  Projekti per ndriqim (i parealizuar)

01.10.18 CHF 116.34   Lule per te ndjerin Bahri Zeqirovci

 

Ndihmë familjeve skamnore

14.02.18 CHF 300.00  6 Familje nga 50.00 fr.

14.02.18 CHF 750.00  12 Familje jan ndimuar

20.07.18 CHF 200.00 Per bileta te autobusit (Familja Zeqirovci)

 

Infrastrukturë e fshatit

01.04.18 CHF 602.60  Ndertimi shtepizes dhe  7 shota

21.04.18 CHF 1018.91 Per ndriqimin publik

17.04.18 CHF 817.60   Per blejren e maqines per kositje

17.04.18 CHF 100.00  Per transportin maqines per kositje

29.09.18 CHF 232.30 Shtyllat reflektuese per parkingje

03.10.18 CHF 250.00 Motorin me prekulic dhe doganimi (per mirbmajtjen e fshatit)

Aksione të ndryshme

07.12.18 CHF 392.50  Aksioni - Ta pastrojme Kosoven