Java Kulturore Dobërçani 2019

Java Kulturore Dobërçani 2019

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Ashtu edhe si në vitet e tjera, edhe këtë vit Shoqata 17Shkurti.ch në bashkëpunim me këshillin e fshatit organizon javën kulturore Dobërçani 2019.
Për nder të 20 vjetorit të rënjes së dëshmorëve të fshatit, Mehmetali Behluli dhe Mulla Nusret Hajdari, si dhe për nder të 10 vjetorit të themelimit të shoqatës, organizohet Turnir në futboll të vogël.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.