Aksioni – Tërmeti në Shqipëri

Aksioni – Tërmeti në Shqipëri

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Disa te rinje te fshatit ne menyr vullnetare organizojn aksion humanitar per t’iu ndal ne ndihme familjeve te prekuara nga termeti ne Shqiperi.

Ftohen te gjithe qytetaret e Dobërçanit te na bashkangjiten ne aksionin tone per ndihme familjeve te prekura nga termeti ne Shqipëri.

Te gjithe ata qe kane mundesi te ndihmojn me te holla, vesh mbathje, batanije apo sende te tjera munde ti sjellin tek parku i fshatit.

Aksioni do te vazhdoj tani nga ora 19:00, dhe do te vazhdoje deri ne oret e vona.

Jemi te bashkuar per nje qellim, jemi nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.