Aksioni – Shtëpi për Shqipton Maliqin

Aksioni – Shtëpi për Shqipton Maliqin

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Të nderuar bashkfshatarë dhe anëtar të shoqatës 17shkurti.ch

Sot me 30.06.2019 kryesia e shoqatës ka mbajtur mbledhjen e radhës, ku diskutuam për aksionin që është hapur qe një javë për ndërtimin e shtëpis për bashkfsharin tonë, Shqipton Maliqit.

Kushtet materiale të kësaj familje janë të rënda pasi para disa viteve kryefamiljari i tyre Sabedin Maliqi ka ndërruar jetë.

Ju lutemi në ndihmën tuaj për këtë familje

Faleminderit paraprakisht

Me respekt
Shoqata 17shkurti.ch

Për më të rejat rreth ketij aksioni si dhe fotot nga vendi i ngjarjes mund të na përcjellni në faqen zyrtare të shoqatës në Facebook.

https://www.facebook.com/17shkurti.ch/photos/a.403802856424005/1581631898641089/?type=3&theater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.