Lokal/sallë për nevoja të fshatit

Lokal/sallë për nevoja të fshatit

Posted by Bedri Asllani, With 1 Comments, Category: Lajme1,

Te nderuar bashkeqytetare, se fundi eshte duke u biseduar nga disa aktiviste ne fshat poashtu edhe ne shoqate se fshati Doberçan ka nevoj per nje lokal/salle ku do te shfrytezohet nga qytetaret qe ne ndonje rast vdekje te priten te pame aty!

Eshte ideja qe te shfrytezohet Xhamia e poshtme si dhe shtepia e kultures (tek ambullanta) por vetem se te investohet ne inventare te nevojshme! Kemi pas edhe ideja qe te blihet nje shator i madh.

Sa per dijeni, nje lokal/salle te till e ka fshati i Perlepnices!
A ka nevoj edhe Doberçani per nje salle qe te ndertohet diku ne fshat?
A eshte ide e mire qe Xhamia apo shtepia e kultures te pershtatet per raste te tilla?
Apo nuk ka nevoj fare per nje lokal/salle te till?

Ne kemi nevoj per mendimin e juaj dhe çdo mendim i arsyeshem do te merret seriozisht ne mbledhje te kryesise.

Komentet e juaji mund ti shkruani këtu apo në faqen tonë në Facebook!

Ju na ndihmuat per temat e kaluara, shpresoj te na ndihmoni edhe tani!
Faleminderit paraprakisht!

1 Comments
  1. Date: April 13, 2017
    Author: Kastrati Fejzullah

    Ket ide une personal vet jakam drejtu shuqeates 17shkurti para 4vitesh ... po keto idea te mija nuk i marin parasysh vetem nese dhot donje me vler qe ka ne katund i marin mendimet e hatyrve ..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.