Parku i ri

Parku i ri

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,
Disa bashkfshatar kanë evidentuar një hapsir publike dhe kanë marrur një iniciativ për rregullimin e një parki në lagjen e tyre. ...

Read more
Makina e pastrimit

Makina e pastrimit

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,
Dje gjate takimit te kryesise dhe disa anetarve te shoqates e kemi pasur per qellim qe permes telefonit t'i kontaktojme anetaret e shoqates ...

Read more
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12