Apel për ndihmë

Apel për ndihmë

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Te nderuar bashkeqytetar, Sabedin Demiri te Henen (07.08.2017) ka pesuar atak kardiak dhe me kete rast eshte vendosur ne spitalin Amerikan ne Prishtine!

Sabedinit iu jane vendosur dy stenda (naten e pare te operimit),dhe pas perkeqesimit te gjendjes (naten e dyt) edhe nje stend tjeter. Gjithsejt 3 stenda.

Familja e tij ka arritur te paguaj € 1700.-

Me kerkes te familjes per ndihme nga Ministria e shendetesise, keta te fundit kane pranuar qe ta ndihmoj Sabedini per operacion me vlere € 1750.-

Per ta perfunduar me sukses te gjitha Sabedinit i nevojiten edhe € 4020.71 .-

Aksioni ka filluar ne kete moment dhe ka nevoj per mbeshtetje nga qytetaret aq sa te kemi mundesi!
Ne i falenderojme te gjithe ata qe deri me tash kane ndihmuar:

Sabit Ibishi 200€ (Agroni)
Zenjullah Asllani 100€ (Agroni)
Njazi Asllani 100€ (Agroni)
Imran Asllani 100€ (Agroni)
Abedin Asllani 50€ (Agroni)
Minushe Rexhepi 50€ (Agroni)
Ermelinda Asllani 5€ (Agroni)
Anonim 10 € (Agroni)
Anonim (8 persona) 750€ (Agroni)
Driton Maliqi 100 € (Agroni)
Sadik Rexhepi 50 € (Agroni)
Bashkim Halili 50 € (Agroni)
Anonim 50€ (Agroni)
Anonim 100 € (Agroni)
Anonim 100 € (Agroni)
Anonim 50 € (Agroni)
Anonim 100 Fr (Agroni)
Anomim 100 € (Agroni)
Anonim 50 € (Agroni)
Anonim 50 € (Agroni)
Anonim 50 € (Agroni)
Anonim 50 € (Agroni)

Muhamet Guda 50 Fr (Shoqata)
Faik Mahmuti 50 Fr (Shoqata)
Ismet Abdyli 100 Fr (Shoqata)
Begzad Ibishi 100 Fr (Shoqata)
Riad Behluli 100 Fr (Shoqata)
Albert Behluli 100 Fr (Shoqata)
Skender Daki 50 Fr (Shoqata)
Avni Kastrati 50 Fr (Shoqata)
Bekim Abdyli 100 Fr (Shoqata)
Samet Eminovic 50 Fr (Shoqata)
Shkumbin Bislimi 100 Fr (Shoqata)
Zenjullah Maliqi 100 Fr (Shoqata)
Nijazi Faniqi 50 Fr (Shoqata)
Enver Tahiri 100 Fr (Shoqata)
Izet Mahmuti 100 Fr (Shoqata)

Personi pergjegjes per kete kerkese eshte Muhamet Guda - +41765643013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *