Parku i ri

Parku i ri

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,

Kane perfunduar punimet rreth parkit te ri. Shoqata faleminderton banoret e lagjes per mbeshtetjen e parezerv si dhe te gjithe kontribuesit.

Disa bashkfshatar kanë evidentuar një hapsir publike dhe kanë marrur një iniciativ për rregullimin e një parki në lagjen e tyre. Paraprakisht ka pasur edhe pëlqimin dhe mbështetjen e shoqates 17shkurti.ch për rregullimin e ketij parki.
Banoret e lagjes me forcat e tyre vetanake kanë arritur ti grumbullojnë 960 €, disa prej tyre kanë ndihmuar edhe gjate punimeve e disa te tjerë kanë mbeshtetur aksionin me mjetet e tyre të punës (barjten e dheut).

Ky projekt (nivelizimin e hapsires, shtrurjen e nje pjese me kocka, mbjelljen e drunjeve te ndryshem, mbjelljen me bari, si dhe rregullimin e kanalit te ujit në pjesën e poshtme te rruges)  kushton në total  1760 €.

Bashkfshatarët kërkojnë ndihmën e shoqatës për kryjerjen e obligimeve te mbetura financiare, që janë 800 €)
 
Kontribuesit e lagjes:

Behlul Behluli 100 €
Agim Behluli 100 €
Milaim Behluli 100 €
Riad Behluli 50 Fr
Agim Demiri 50 € + Zall + Dheu
Bislim Maliqi 100 €
Abedin Asllani 50 €
Fekret Behluli 50 €
Abdullah Sabedini 20 €
Jetullah Sabedini 10 €
Isa Halili 65 €
Zejnullah Asllani 100 €
Nexhat Ibishi 100 €
Haxhi Xhavit Ibishi 50 €
Ibish Ibishi 20 €
Naim Demiri 30 €
Miran Behluli 20 €

Kryesia e shoqatës deri me tani ka grumbulluar 770 CHF

Kontribuesit e deritanishem nga shoqata:

Imran Asllani 100 CHF + 30 €
Begzad Ibishi 150 CHF
Agron Zahiri 100 CHF
Faik Mahmuti 50 CHF
Avni Kastrati 50 CHF
Muhamet Guda 50 CHF
Shkumbin Bislimi 50 CHF
Ridvan Asllani 220 CHF
Sabit Ibishi 100 CHF
Shoqata 100€

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.