Punëtori i ri

Punëtori i ri

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,
Qytetare te nderuar e kemi per obligim ndaj jush me ju njoftu e sidomos anetareve te shoqates 17shkurti.ch si dhe atyre qe kontribojn ne çf ...

Read more
Mbyllet aksioni

Mbyllet aksioni

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,
Shoqata 17shkurti.ch organizon një aksion gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit. Aksioni do të përfshijë: Ndihmë familjeve në ...

Read more
Instituti GAP

Instituti GAP

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,
Nje e-mail nga instituti GAP ne Prishtine drejtuar shoqates sone 17shkurti.ch po e bejme publike: Të dashur Po u shkruaj nga Institut ...

Read more
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12