Instituti GAP

Instituti GAP

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,

Nje e-mail nga instituti GAP ne Prishtine drejtuar shoqates sone 17shkurti.ch po e bejme publike:

Të dashur

Po u shkruaj nga Instituti GAP në Prishtinë.
Dje kemi publikuar një raport ku kemi pasqyruar fshatrat dhe lokalitetet në Kosovë që janë vetë të organizuara në kryerjen e punëve te ndryshme ne të mirë të komunitetit.
Shoqata juaj Në Zvicer dhe kontributi juaj për fshatin e juaj janë të pasqyruara gjerësisht dhe kemi rekomanduar qe praktika e krijuar nga ju te ndiqet edhe nga fshatrat e tjera dhe nga komuniteti tjetër shqiptar qe jeton ne diaspore.

Raportin e gjeni ne attach te njëjtin mund te gjeni edhe ne web faqen e Institutit GAP

Kliko këtu për të lexuar raportin

Respekt e mirënjohës.
Bekim Salihu
Hulumtues i Lartë/ Senior Researcher

Instituti GAP
Rr. Sejdi Kryeziu, Blloku 4, Kati II
10000 Prishtinë
www.institutigap.org
Tel: + 381 38 609-339
+377 45 626-124

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *