Aksion/Mjet per pastrimin e rrugeve

Aksion/Mjet per pastrimin e rrugeve

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,

Siç e dini shoqata 17shkurti.ch gjithmone ka qene afer bashkeqytetareve te vet ne Dobërçan.
Si per ndertimin e shtepive ndihme personave te semure ndihma familjeve ne nevoj e shume e shume investimeve dhe ndihmave tjera ne fshat, mirmbajtjen ne fshat me puntoret e vet Shoqata 17shkurti.ch gjithmone ka shpreh interesim qe t`i perkrahe ne menyre te veçant rinine.

Ne kohen e fundit duke pare interesimin e rinise ne fshat per pastertine e fshatit dhe formimin e nje „grupi punues“ nga ana e tyre, kryesia e shoqates 17shkurti.ch ka marr aksion/iniciativ qe bashkqytetareve te vet tia mundeson me pas nje mjet modern per pastrimin e rrugeve ne fshat. Njekosisht fton te gjithe dashamiret kudo qe gjinden ti bashkohen aksionit me nje kontribut aq sa te kene mundesi per pagesen e ketij Mjeti.

Ky mjet pastrimi kushtoi gjithsej Fr. 2500.- ndersa transporti per deri ne Doberçan kushtoi Fr. 400.-.

Ndihmonani qe te kemi ambientin e paster dhe qe ta mbajme vendin e pare ne Kosove si fshati me i paster.

Per çdo informim shtese mund te kontaktoni kryetarin e shoqates Muhamet Guda, ne kete nr. mob.: 076 564 30 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *