Ndriqimi i ri

Ndriqimi i ri

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,
Pas evidentimit të hapsirave të cilat nuk ishin të ndriquara mjaftueshëm, shoqata ka marrë iniciativ dhe i ka rregulluar keto hapsira. ...

Read more
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12