Projekti i Hartës së fshatit

Projekti i Hartës së fshatit

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Sot u perfundu edhe nje projekt i shoqates 17shkurti.ch!
Harta e fshatit Doberçan u vendos ne qender te fshatit. Ne kete harte ne mund te informohemi per poziten gjeografike te fshatit si dhe informacione tjera te rendesishme per fshatin!
Ne falenderojme autorin e kesaj harte Faruk Foniqin per punen qe ka bere!
Ky projekt kushtoi gjithsej 85€, qe do te thote kemi shpenzuar per kornizen e hartes me shtyllat si dhe folien qe eshte shtypur harta!
Komentet e juaja, shoqata gjithnje i diskuton ne mbledhje te kryesise!

Fotot per kete projekt mund ti gjeni ne faqen zyrtares te shoqates në Facebook:

Posted by 17shkurti.ch on Montag, 13. November 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.