Shpërndarja e shportave për mbeturina

Shpërndarja e shportave për mbeturina

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Shoqata 17shkurti.ch pasi qe 18 shporta per mbeturina per nje kohe te gjate kishin mbetur te pashfrytezuara, e pa te arsyeshme qe ti shperndaj te *gjithe sponzoreve lokal qe kane nevoj nga nje shport!
*U vendos qe ti shperndahen te gjithe atyre lokaleve/shitoreve qe nga aty "mund" te behen mbeturinat!
Qellimi i ksaj ishte qe te mbrohet ambienti, dhe mos te hidhen mbeturinat ne rruge!
I falenderojme gjithe sponzoret tjere qe nuk kane marr shport, pasiqe nuk e kemi pa te arsyeshme per mbeshtetje dhe mirekuptim.
Kujtojme se sponzor lokal i shoqates mund te behesh me € 20.- ne vit.

Fotot per kete projekt mund ti gjeni ne faqen zyrtares te shoqates në Facebook:

Posted by 17shkurti.ch on Sonntag, 15. Oktober 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.