Darka per mërgimtarët

Darka per mërgimtarët

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Shoqata 17shkurti i falemnderon të gjithë organizatorët dhe kontribuesit për këtë aktivitet.
Kjo darkë ka qenë shumë e qëlluar dhe ka bërë një jehonë të madhe.
Ishte kënaqesi t'i shohësh të gjithë banorët e fshatit duke kaluar kohë të mirë së bashku.

Në linkun më posht mund ti gjeni fotografi nga ky organizim.

https://www.facebook.com/17shkurti.ch/photos/pcb.1638489182955360/1638483702955908/?type=3&theater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.