Mirënjohje për aktivistët e fshatit

Mirënjohje për aktivistët e fshatit

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Shoqata 17Shkurti.Ch, ndau mirënjohje për aktivistët e fshatit që kontribuan nëpër shumë aktivitete të ndryshme të shoqatës dhe fshatit.

Në emër të kryesisë së shoqatës, mirënjohjet i ndau anëtari i kryesisë së shoqatës, Avni Kastrati.

Në linkun më posht mund ti gjeni fotot e tjera.

https://www.facebook.com/17shkurti.ch/photos/pcb.1613412078796404/1613407348796877/?type=3&theater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.