10 vjetori i shoqatës

10 vjetori i shoqatës

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,


Në prag të 10 vjetorit të themelimit së shoqatës sonë, 17 Shkurti.ch, kryesia e saj vendosi ta shënoj kët vit jubilar me disa aktivitete të ndryshme, ndër këto aktivitete ishte edhe ndihmesa me gjëra matrejale disa familje kryesisht jetim të fshatit tonë, si dhe me nga 200 Fr, për të dy xhamit e fshatit, në shenjë falemnderimi dhe respekti, për kontributin që japin imamët dhe xhematet e këtyre dy xhamive,këto të holla do të shfrytëzohen për nevoja të xhamive në fjalë.

Sa i përket aksionit për ndihmesen me gjëra ushqimore ishin të ndara 500 Fr, ku ju durzuan udhëheqësëve të këtij aksioni H.AbdylMexhid Sylqevcit si dhe Arlind Abdylit si ndihmës të tyre ishte edhe njëri prej puntorëve të shoqatës, këta të dy na informojnë se u ndihmuan 8 familje në fshat si dhe 1 në lagjen e Muhaxherve siq njihet tek ne, e mira e këtij aksioni është se janë përfshirë të gjitha marketet që punojnë në fshat, pra për familjet në fshatin tone janë blerë artikujt në të gjitha marketet, ndërsa për lagjen e Muhaxherve, artikujt jan ble në po në marketin që punon po në kët lagje, me këtë veprim ne si shoqatë kishim për qëllim ti stimulojmë marketet në fjalë po ashtu edhe ti falemnderojmë për kontributin që ata japin çdo vitë me shumen prej 20 € që paguajn kontribut për shoqatën si sponsor lokal, krejt në fund ne si shoqatë falemnderojmë të gjith ata që u bënë pjese dhe ndihmuan në purfundimin e këtij aksioni në mënyren më të mirë të mundëshme.

Faleminderit dhe respekt

Shoqata 17 Shkurti.ch

Glatbrug, 17.03.2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.