Makina për kositjen e barit.

Makina për kositjen e barit.

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Shoqata 17shkurti angazhohet për mbikqyrjen e hapsirave publike në fshatin tonë.
Këtë herë shoqata ka vendosur të financoj blerjen e një makine për kositjen e barit si dhe disa elemente përcjellëse të cilat do ta lehtësojnë punën në vazhdim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.