Ndriqimi i hapsirave publike

Ndriqimi i hapsirave publike

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Pas evidentimit të disa hapsirave ku ndriqimi publik nuk ishte duke funksionuar mjaftueshëm apo fare, si dhe pas ankesave të banorëve të këtyre lagjeve,  shoqata 17shkurti.ch ka vendos të bëjë ndriqimin e këtyre hapisareve.

Ky projekt ka kushtuar në total prej: 831 €

Bashkangjitur gjeni edhe disa foto të këtij projekti.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.