Projekti i shotave

Projekti i shotave

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1, Njoftime,

Kryesia e shoqatës 17shkurti.ch në mbledhjen e fundit të saj ka marrë vendim për ndërtmin e një shtëpize për shota.
Pas shqyrtimin të dy ofertave (njëra 850 € dhe tjetra me material Hekur 1300€), punëtori i shoqatës vendosi ti kryj vet punimet, në këtë form angazhoj Nexhat Selishten si punëtor me pages dhe hasi në ndihmën vullnetare të Zija Arifit deri në përfundim të projektit.
Realizimi i këtij projekti kushtoi 456.30 €.

Shoqata 17shkurti.ch faleminderon të gjithë kontribuesit për realizimin e këtij projektit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.