Makina e pastrimit

Makina e pastrimit

Posted by Bedri Asllani, With 0 Comments, Category: Lajme1,
Dje gjate takimit te kryesise dhe disa anetarve te shoqates e kemi pasur per qellim qe permes telefonit t'i kontaktojme anetaret e shoqates ...

Read more
1 2 3 4 5 6